На Дніпропетровщині виставили на аукціон 7 об’єктів приватизації

Перша заступниця начальника Регіонального відділення Фонду держмайна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях Анна Калініна повідомила, що на Дніпропетровщині виставили на електронні торги 7 об’єктів приватизації. Серед них – державні акції, підприємства, нежитлові приміщення. Про це сповістили в прес-службі Дніпропетровської ОДА.

На Дніпропетровщині виставили на аукціон 7 об’єктів приватизації
«На Дніпропетровщині триває всеукраїнська програма приватизації. Цьогоріч вже 14 державних об’єктів отримали нових власників: у Дніпрі, Кам’янському, Верхньодніпровську, Першотравенську, Тернівці, Петропавлівці та Криничках», – зазначила Анна Калініна.

Ще 7 об’єктів виставили на електронні торги. Серед них – 21,55% державного пакету акцій приватного акціонерного товариства «Іста-центр».

Підприємство розташоване у Дніпрі на вул. Курсантській, 30. Там працює більш ніж 100 співробітників. Основний напрямок діяльності – виробництво батарей і акумуляторів.

иста 2.jpg

Шукають нового власника і для єдиного майнового комплексу держпідприємства «Центр з сертифікації шин і гумотехнічних виробів» у Дніпрі. А також для нежитлових приміщень і гаражів у Царичанці.

Аукціони проходять через систему ProZorro. Учасники – переважно представники малого бізнесу. Торги проводять публічно і відкрито.

ава приватизация.png

Загалом у регіоні готують до приватизації понад 100 державних об’єктів нерухомості. Це пакети акцій, підприємства, нежитлові приміщення, недобудови.

Ознайомитися зі списком об’єктів можна тут.