На Дніпропетровщині визначили півфіналістів дитячо-юнацького фестивалю талантів «Z_ефір»

Заступниця голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ольга Горб розповіла, що на Дніпропетровщині визначили півфіналістів творчого талант-фесту «Z_ефір». Члени журі відібрали понад 200 заявок від солістів та колективів. Це представники чотирьох жанрів, повідомили у прес-службі Дніпропетровської ОДА.

На Дніпропетровщині визначили півфіналістів дитячо-юнацького фестивалю талантів «Z_ефір»
«Цьогоріч перший тур фестивалю проходив онлайн. Учасники надсилали свої відео-виступи до оргкомітету. Номери переглядали члени журі. Було непросто визначити півфіналістів, адже усі конкурсанти – талановиті та креативні», – розповіла Ольга Горб.

До участі у півфіналі члени журі відібрали понад 200 номерів. Це вокалісти, танцівники, артисти інструментального та оригінального жанрів. Конкурсанти змагаються у двох вікових категоріях – 5-10 та 11-16 років.

Серед півфіналістів талант-фесту – 11-річна вокалістка Євгенія Котова.

«Донька з 6 років займається вокалом, брала участь у різних конкурсах. Про «Z_ефір» розповіла наша викладачка та запропонувала подати заявку. Дуже раді, що пройшли до півфіналу – налаштовані на перемогу»,– розповіла мама Євгенії Злата Котова.

Переможців другого туру визначать у листопаді. Гала-концерт та нагородження переможців фестивалю – у грудні.