На першому засіданні новоствореної молодіжної ради при Дніпропетровській ОВА затвердили склад Президії

Новостворена молодіжна рада при Дніпропетровській ОВА провела перше засідання. Там затвердили структурний план органу та обрали склад Президії. Обговорили й завдання на найближчий час. До зустрічі приєдналася заступник очільника області Ірина Грицай.


«Зібралася така потужна команда! Я впевнена, їй вдасться втілити всі амбітні плани. Розвивати молодіжну політику не тільки в нашій області, а й вийти на національний рівень», – зазначила заступник начальника Дніпропетровської ОВА Ірина Грицай.


Рада обрала 5 структурних підрозділів: офіс, секретаріат, центри мережування та розвитку, медіакомунікацій та аналітики. Кожен з них відповідатиме за напрямки, які допоможуть просувати молодіжну політику на Дніпропетровщині.


«Проголосували за новий склад Президії. Обрали відповідальних за визначеними напрямками роботи. Наступний крок – проведення організаційних нарад у форматі «онлайн» з командами структурних підрозділів. Систематично виконуватимемо свої функції та завдання», – розповів голова Президії Молодіжної ради при Дніпропетровській ОВА Максим Свисенко.


Учасники розробить план роботи на найближчі місяці. Хочуть провести різні майстер-класи, зустрічі, тренінги, опитування та інші івенти. Також збираються створити молодіжні центри в громадах та проводити програми стажування.