Олімпіада об'єднує нас, українців, між собою, об'єднує з представниками інших країн, - Валерія Світла в день відкриття ігор в Токіо

Депутат Дніпропетровської обласної ради Валерія Світла, член постійної комісії з питань сім'ї, молоді та спорту, розповіла про пріоритетний підтримки спорту в регіоні. Про це стало відомо на місці події.

Олімпіада об'єднує нас, українців, між собою, об'єднує з представниками інших країн, - Валерія Світла в день відкриття ігор в Токіо
«У цьому році наша комісія з питань молоді та спорту дуже активно працює над розвитком спорту в Дніпропетровській області. Ми хочемо залучати якомога більше молоді за допомогою популяризацію спорту. Наш сьогоднішній захід направлено на підтримку наших олімпійців. Найголовніше спортивна подія світу об'єднує нас, українцыв, і між собою, об'єднує з представниками інших країн. Тому ми хочемо максимально залучати молодь до спорту. Ми як депутати Дніпропетровської обласної ради заклали 3 млн грн на на заохочення спортсменів, чемпіонів та призерів Паралімпійських і Олімпійських ігор. Сьогодні в нашій області 29 спортсменів і тренерів отримують виплати від 5 до 15 тис грн щомісяця», - зазначила Валерія Світла. 

60fad2741e089.jpeg

Олімпійська Чемпіонка з академічного веслування Катерина Тарасенко побажала удачі збірній України на Літніх Олімпійських іграх в Токіо: «Це дуже зворушливий захід. Кожен спортсмен дуже довго йде до своєї Олімпіаді. Хочу побажати нашій збірній удачі, реалізації найвищих досягнень, а молодим діткам - брати приклад».

Нагадаємо, що на четвертій сесії Дніпропетровської обласної ради за підтримки голови облради Миколи Лукашука і всього депутатського корпусу були внесені зміни до бюджету в рамках програми президента «Здорова Україна». За результатами було виділено 3 млн грн на заохочення спортсменів, чемпіонів та призерів Паралімпійських і Олімпійських ігор.