Під час війни автори проєкту “Бюджет участі” активно приводять до ладу вже реалізовані проєкти

Попри війну дніпровські автори проєкту "Бюджет участі" підтримують свої райони у належному стані. Одними з таких є і мешканці вул. Каверіна. Вони впродовж декількох років подали 15 проєктів, 12 з яких набрали необхідну кількість голосів та вже реалізовані. Про це повідомили у прес-службі Дніпровської міської ради.

Під час війни автори проєкту “Бюджет участі” активно приводять до ладу вже реалізовані проєкти
«Завдяки активній позиції мешканців всі реалізовані проєкти, навіть попри війну, в гарному стані. За ці проєкти проголосувало майже 7 тисяч  мешканців міста, і ми бачимо, що цей двір за кілька років налагодив дієву комунікацію між будинками, і всі змогли знайти спільну мову. А зараз мешканці активно наводять лад та підтримують належний стан реалізованих проєктів”, - зазначив начальник відділу організаційної роботи з громадськими проєктами департаменту інноваційного розвитку ДМР Владислав Соловйов. 

2022-05-04 19.31.11.jpg

Загалом, мешканцям вул. Кедріна завдяки "Бюджету участі" вдалося оновити майже весь двір та будинок на загальну суму 2 млн грн. 

2022-05-04 19.31.29.jpg

“У нас автори проєкту - це майже всі мешканці наших двох будинків. Завдяки їхнім ідеям нам вдалось перемогти. Тепер у нас є  новий дитячий майданчик, оновлені вікна в під'їздах та огородження у дворі, а також нове асфальтове покриття. Ми з мешканцями завжди хочемо покращити наш двір та наш будинок”, - зазначила голова ОСББ "Каверіна 26 та 28" Алла Левченко.