Піротехніки ДСНС знищили сучасні реактивні снаряди виявлені у Криворізькому районі (ВІДЕО)

3-го серпня до Служби порятунку «101» від громадянки надійшло повідомлення, що внаслідок обстрілів на території Зеленодольської міської територіальної громади Криворізького району на відкритій території виявлено предмети схожі на сучасні реактивні снаряди. Про це йдеться у повідомленні відділу зв'язків із ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Піротехніки ДСНС знищили сучасні реактивні снаряди виявлені у Криворізькому районі (ВІДЕО)
Піротехніками ДСНС знахідки було ідентифіковано, як сучасні реактивні снаряди від РСЗВ «Ураган». Місце події було обстежено. Знайдені снаряди у кількості двох одиниць знищено шляхом контрольованого підриву.

Також надзвичайники звернулися до громадян із закликом дотримуватися правил поведінки під час виявлення вибухонебезпечних або підозрілих предметів.
297637305_374052038240538_4776272816326543999_n.jpg
«У разі виявлення таких знахідок необхідно одразу повідомити про це за номером «101» або «102». Категорично забороняється торкатися підозрілого предмету або пересувати його, заливати його рідинами, засипати ґрунтом або чимось його накривати та намагатися розібрати вибухонебезпечний предмет», - йдеться у повідомленні ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.