Протягом дня країна-агресор тричі атакувала Дніпропетровщину з повітря, – голова Дніпропетровської облради

На завершення 43-ї доби повномасштабного російського вторгнення в Україну голова Дніпропетровської обласної ради розказав, яким цей день видався для регіону. Микола Лукашук повідомив, що кордони Дніпропетровщини надійно захищені, а тому ворожі війська б‘ють по цивільним людям та цивільним об‘єктам з повітря. Саме так регіон сьогодні атакували тричі. Про це Микола Лукашук написав у своєму Telegram-каналі.

IMG_20220407_215056.jpg
«Маємо три обстріли території Дніпропетровщини протягом дня. Окупанти вдарили по Синельниківському та Криворізькому районах. Наразі відомо, що четверо людей загинули. Сім чоловік дістали поранення. Двоє громадян зникли безвісти. 

Всі жертви - це люди, яких човнами через річку евакуювали з окупованої території Херсонської області. Кілька груп встигли перевезти. Потім окупанти атакували з повітря і вбили цивільних людей. 

Також у Кривому Розі ракета влучила в житловий сектор. Одна людина постраждала. Україна все рівно переможе. Подяка всім захисникам, які мужньо стримують ворога і дають жорстку відсіч», – написав Микола Лукашук.