Ще три нові автобуси передали школам Дніпропетровщини

Заступник голови Дніпропетровської ОДА Володимир Орлов розповів що, три нові автобуси вирушили до навчальних закладів області. Загалом цьогоріч шкільний автопарк поповнили 29 комфортних та безпечних машин. Про це сповістили в прес-службі Дніпропетровської ОДА.

Ще три нові автобуси передали школам Дніпропетровщини
«Розвиваємо шкільну інфраструктуру Дніпропетровщини. Регулярно оновлюємо автопарк сільських навчальних закладів. Цьогоріч вже передали до громад 26 нових автобусів. Після першої процедури закупівель вдалося зекономити кошти та придбати ще три додаткові машини. Сьогодні вони вирушили до шкіл області», – зазначив Володимир Орлов.

Ключі від нових автобусів вручили керівникам шкіл біля ДніпроОДА.

«Приємно, що ця подія відбулась напередодні 1-го вересня. Вже завтра діти з найвіддаленіших сіл з комфортом поїдуть до опорних навчальних закладів. Безпечний підвоз учнів та педагогів – важлива складова освітнього процесу», – сказав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Автобуси вирушили до Петриківської, Глеюватської та Затишнянської громад.

5.JPG

«Раніше мали тільки один шкільний автобус. Але вкрай був потрібен ще транспорт. Адже щодня підвозимо до опорного закладу майже 300 дітей із 7 навколишніх сіл», – поділилася директорка Петриківського ліцею Марина Сорока.

Отримав транспорт і Гуляйпільський ліцей.

«Підвозимо дітей із 7 населених пунктів. Найвіддаленіше село – за 50 км від ліцею, – розповіла в.о директора Гуляйпільського ліцею Тетяна Неволова. – У нас був один старенький автобус, але він часто ламався. Велика вдячність за такий подарунок до нового навчального року».

12.JPG

Автобуси – на 30 місць. Кожне сидіння – з пасками безпеки. Є полички для рюкзаків.

«Теплий, зручний, гарний автобус. Нове є нове! Чудовий подарунок школі до 1-го вересня»,– сказав водій Віктор Кисіль.

Загалом у шкільному автопарку Дніпропетровщини 500 автобусів. До сільських навчальних закладів підвозять понад 20 тис дітей та вчителів.