Сьогодні ЗСУ взяли контроль над ще одним населеним пунктом на кордоні Дніпропетровської та Херсонської областей, - Лукашук про 42-у добу спротиву

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук у своєму Telegram-каналі написав, що сорок другий день протистояння України російським окупантам для Дніпропетровщини виявився спокійним. Спроб перетнути кордони нашої області також не зафіксовано.

«Мирний, спокійний день.
Територію Дніпропетровщини загарбники не обстрілювали. Спроб перетнути наші кордони також не зафіксовано. Окупанти розуміють, що в області потужний захист, який ворогу зламати не вдасться.

Сьогодні Збройні сили України взяли контроль над ще одним населеним пунктом на кордоні Дніпропетровської та Херсонської областей - селом Осокорівка. Це в 50 кілометрах від Зеленодольська. Тобто лінія фронту на Херсонському напрямку поступово відходить подалі від Дніпропетровщини. Наші військові - найкращі!

В області співробітники СБУ затримали агента спецслужб російської федерації, який збирав інформацію про розташування об‘єктів критичної інфраструктури та військових частин. Силовики працюють 24/7. Все заради нашої безпеки.

І наостанок: дитячі реабілітаційні центри Дніпропетровщини повертаються до роботи. Один із закладів вже прийняв 40 маленьких пацієнтів.

Не перестану повторювати, що в цій війні Перемога буде за нами»,- написав Микола Лукашук.