Технічне обслуговування внутрішньобудинкових газопроводів – важливе про оплату за послугу!

Статистика по Україні шокує: у кожній багатоповерхівці в середньому знаходять 10 витоків газу. А все через те, що далеко не всі ОСББ чи керуючі компанії відповідально ставились до безпеки своїх мешканців. Більшість просто нехтувала своєчасною перевіркою систем газопостачання.

Технічне обслуговування внутрішньобудинкових газопроводів – важливе про оплату за послугу!

Щоб виправити ситуацію, Міністерство енергетики України видало Наказ № 292 від 29.09.2023 р. Згідно з ним операторів газорозподільних систем, у тому числі й фахівців Дніпровської філії "Газмережі", зобов’язали обстежувати газопроводи в багатоповерхових будинках на щільність і герметичність.

Наразі в Україні профільні служби філій "Газмережі" перевірили понад 10 тисяч багатоповерхівок і усунули більше 107(!) тисяч витоків газу. Лише у Дніпрі та Дніпровському районі з початку 2024 року було виконано технічне обслуговування внутрішньобудинкових газопроводів у понад 600 багатоповерхівках.

Незабаром мешканцям будинків, у яких персонал Дніпровської філії "Газмережі" виконав технічне обслуговування газових мереж загального користування, надійдуть разові рахунки за надані послуги.

Просимо клієнтів їх сплатити!

Звертаємо увагу на реквізити для оплати за технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання (ТО ВБСГ) багатоквартирного будинку (для клієнтів Дніпровської філії «Газмережі»):

  • ДНІПРОВСЬКА ФІЛІЯ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»
  • код ЄДРПОУ 45087207
  • п/р UA183204780000026007924946029 в АБ «УКРГАЗБАНК»

Сплатити за послугу з ТО ВБСГ без комісії можна через відділення Приватбанку та Укрпошти та відповідні онлайн сервіси.

Будьте уважними при оплаті рахунків!

Реквізити для оплати за ТО ВБСГ відрізняються від реквізитів для оплати за доставку газу!

Оплата за ТО ВБСГ нараховується лише ОДИН раз на 3 або 5 роки:

  1. якщо внутрішньобудинкові газові мережі використовуються менше 25 років, вони мають обслуговуватись один раз на 5 років;
  2. якщо внутрішньобудинкові газові мережі використовуються понад 25 років, вони мають обслуговуватись раз на 3 роки.

Детальну інформацію про послугу з ТО ВБСГ та графіки виконання робіт можна дізнатись у відповідному розділі на сайті Дніпровської філії «Газмережі»:

https://dp.grmu.com.ua/товбсг/