Тепер на перехресті вул. Набережної Заводської та вул. Ю. Кондратюка новий світлофор з додатковою секцією – поворот наліво

У Дніпрі на перехресті вул. Набережної Заводської та вул. Ю. Кондратюка замінили світлофор на новий, з додатковою секцію – поворот наліво.




За словами провідного інженера-електронника комунального підприємства «Транспортна інфраструктура міста» Дніпровської міської ради Ігоря Мішукова, раніше цю локацію патрульна поліція визначила як місце концентрації дорожньо-транспортних пригод.


«Аудитор з безпеки дорожнього руху у звіті дав рекомендацію встановити світлофор з додатковою секцією для зменшення аварійності на ділянці. Замінили тут два світлофори: основний та дублювальний. Вони світлодіодні з відліком часу. Додаткова секція безконфліктно дозволяє виконувати поворот наліво. А відтак – це безпека дорожнього руху», — зазначив Ігор Мішуков.




У 2023 році у Дніпрі побудували два нових світлофорних об'єкти. Перший на вул. Титова - вул. Академіка Янгеля. Тут теж жвавий рух автотранспорту. Патрульна поліція визначила це перехрестя як місце концентрації ДТП та рекомендувала встановити світлофор. Другий обʼєкт улаштували на вул. Криворізькій - просп. Металургів.




Також торік капітально відремонтували світлофорний об’єкт на вул. Набережній Перемоги, 118 після ракетного удару. А ще встановили 30 комплектів пристроїв дублювання світлофорних сигналів (LED-стрічки) за 16 адресами. Світлофори із LED-повторювачами значно помітніші, особливо в темну пору доби. Ці стрічки стійкі до погодних умов та енергоефективні.