Триває цілодобовий ремонт найдовшої вулиці Павлограда (ФОТО)

Триває цілодобовий ремонт найдовшої вулиці Павлограда (ФОТО) У понеділок, 16 серпня, керівництво Дніпропетровської області з народними депутатами перебували з робочим візитом в місті Павлоград. В рамках поїздки представники влади проінспектували, як проходять ремонтні роботи найдовшою вулиці міста - Дніпровської. Про це стало відомо на місці подій.

Триває цілодобовий ремонт найдовшої вулиці Павлограда (ФОТО)
Незважаючи на аномальну спеку, дорожники працюють по всій протяжності дороги, ремонт який ведеться в рамках програми Президента України «Велике будівництво». Роботи ведуться з залученням 80 дорожників і 60 одиниць техніки. Адже ремонт дороги відбувається цілодобово у дві зміни (в нічну і денну).



Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук повідомив, що до кінця поточного року у Павлограді відремонтують найдовшу вулицю. Вартість робіт складає близько 500 млн гривень. 


«Сьогодні ми проінспектували будівництво дороги по вулиці Дніпровська, довжиною 12,5 км, яка проходить крізь місто Павлоград. Дорога ремонтується вперше за більш ніж 15 років. Як доповідає підрядник, до кінця року ми отримаємо гарну оновлену вулицю. Вона має ключове значення для міста. По ній курсує понад 70-80% транзитного транспорту. Крім цього, будуть облаштовані нові зупинки і кармани для автомобілів. І все це завдяки програмі президента «Велике будівництво», — зазначає Микола Лукашук. 


На головній вулиці міста в розпалі фрезерування старого дорожнього покриття. Вже зняли понад 6 км і уклали шар асфальтобетону. Всього покриття буде товщиною 17 см.

«Триває оновлення найдовшої вулиці Павлограда, а саме вулиці Дніпровської. З кожним днем, вона змінюється найкраще. Дорожники працюють вночі для того, щоб не заважати автомобільному транспорту, який рухається по цій магістралі. 

Цей шлях буде з'єднаний зі шляхом відбудований «Дніпро — Павлоград». Також бачимо, що повністю змінюється асфальтобетонне покриття. Все робиться для того, щоб усе було добре. 

Саме ця автомагістраль буде частиною автомагістралі Н-30, так званої «Дороги Єдності», яка з’єднає схід і захід України», — підвів підсумки перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Володимир Орлов.



В свою чергу, міський голова Павлограда Анатолій Вершина зазначив: реалізація цього проекту дуже важлива. Покриття на вулиці Дніпровській вичерпало експлуатаційний термін майже в два рази. Тепер буде нове.


«Ця дорога дуже важлива для Павлограду, бо вона знаходиться в комунальній власності. І силами міста ми не мали можливості її відремонтувати. Завдяки програмі президента «Велике будівництво» — це стало можливим. Ця магістраль використовується майже на 70% транзитним транспортом. Саме тому, це спільна проблема і міста, і держави. Я вдячний програмі президента, яка реалізується не тільки в місті Павлограді, Дніпрі, а в цілому по Україні», — зазначив Анатолій Вершина.



Водіїв закликають бути уважними та обережними на дорозі і дотримуватися правил дорожнього руху.







Довідка:

Довжина вулиці Дніпровська – 12,5 км. Вона найдовша у Павлограді. Перетинається з півсотнею інших міських вулиць. Цією транспортною артерією, яка пролягає європейська магістраль Е50, можна дістатися багатьох європейських міст.

Разом із Павлоградською трасою, вулиця Дніпровська тепер складова «Дороги Єдності» М-30 Стрий-Ізварине. Нагадаємо, разом з трасою М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине автошлях об’єднається у найдовший автошлях країни. Він матиме протяжність 1392,3 км.