Цьогоріч у Кам’янському районі відремонтували дві дороги, ще дві в роботі

Цьогоріч у Кам’янському районі відремонтували дві дороги. Ще на двох роботи тривають. Зокрема, приводять до ладу магістраль, що веде від Дмитрівки на Верхньодніпровськ. Зараз там укладають перший шар асфальту. Про це повідомив голова облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Змінюємо дорожню карту області. Ремонтуємо автошляхи, якими мешканці сіл користуються щодня. Робимо їх безпечними та зручними», – зазначив Валентин Резніченко.

Дорога місцевого значення починається з Дмитрівки і з’єднується з трасою Т-04-15 Верхньодніпровськ-Вільногірськ.

Мешканці Дмитрівки кажуть, їздити центральною дорогою було неможливо. Яма на ямі. Через жахливий стан автошляху навіть рейсові автобуси не рухалися.
4.jpg
«Ця дорога іде через села Дідове та Андріївка – до розвилки на Вільні Хутори. Нею багато селян їздять на Вільногірськ. Це наша артерія життя. Дуже довго чекали на її ремонт і відновлення руху громадського транспорту», – сказав староста Дмитрівського округу Олександр Костюков.

За відновлення автошляху взялися за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».
6.jpg
«Нині більше за все доріг ремонтують по всій Україні. І тут добре роблять. Красиво», – розповів мешканець Вільногірська Віктор Лебич.

Підрядники вже улаштували 5 км нового покриття. Згодом укладуть ще один шар.
8.jpg
«З будівництвом цієї дороги у нас почалася нова ера, – поділилася місцева Марія Боса. – Тепер мені набагато зручніше буде районної лікарні дістатися, а односельцям – роботи у Вільногірську».
9.jpg
«Раніше навіть їздити у цей бік не хотілося через погану дорогу. Таким ремонтом дуже задоволені. Життя змінюється на краще», – сказав місцевий водій Сергій Ткачук.

Цьогоріч у Кам’янському районі вже відремонтували дорогу Верхньодніпровськ-Боровківка-Доброгірське, об’їзну Криничок. Завершують роботи на автошляху Красноіванівка-Саксагань.