У ДніпроОДА відзначили найкращих працівників харчової промисловості

На Дніпропетровщині відзначили найкращих працівників харчової та переробної промисловості. Грамоти та вітальні листи – за досягнення у професії та багаторічну сумлінну працю. Урочистості пройшли у ДніпроОДА, передає прес-служба.

1.jpg
«Незабаром відзначатимемо День працівників харчової і переробної промисловості. Це дуже важлива галузь. Адже без цієї продукції неможливо уявити життя. З нагоди свята зустрілися з представниками харчових підприємств області. Аби привітати та відзначити найкращих», – сказав директор департаменту економічного розвитку Дніпропетровської ОДА Андрій Рубан.
2.jpg
Працівникам вручили вітальні листи Міністерства аграрної політики та продовольства України. А також грамоти та подяки від обласної влади.
3.jpg
«Працюю на підприємстві з виробництва шоколаду. У свою продукцію вкладаємо усю любов. Адже це – продукт щастя, – сказала провідний інженер-технолог Оксана Мокрецова. – З нагоди свята хочу побажати усім, аби підприємства розвивалися, не зважаючи на будь-які обставини».
4.jpg
Серед нагороджених і голова профкому Валентина Лєпєха.
5.jpg
«На комбінаті харчових концентратів вже 43 роки. Прийшла одразу після школи. Працювала у різних цехах, а останнім часом – у відділі логістики, – розповіла Валентина Лєпєха. – Бажаю працівникам харчової промисловості міцного здоров’я, успіхів у роботі, злагоди в родинах, хліба на столі».
6.jpg
День працівників харчової і переробної промисловості відзначають щороку у третю неділю жовтня.