У Дніпропетровської обласної ради налагоджена співпраця із поліцією: Микола Лукашук відзначив важку роботу поліцейських

Сьогодні, 2 липня, у ГУ НП в Дніпропетровській області відбулися урочистості з нагоди святкування шостої річниці від дня створення Національної поліції України. Про це стало відомо на місці події.

У Дніпропетровської обласної ради налагоджена співпраця із поліцією: Микола Лукашук відзначив важку роботу поліцейських
У заході взяли участь керівництво та особовий склад обласної поліції, керівники обласної влади та правоохоронних відомств, в рамках якої голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук відзначив кращих співробітників відомства. 

Original-8.jpg

«Сьогодні ми святкуємо шосту річницю з Дня створення Національної поліції України. Це шість років непростих випробувань, реформ, але я вважаю, що національна поліція з честю з ними впоралася. Поліцейські – це саме ті люди, які сьогодні працюють у важких умовах 24 години на добу у стресовій ситуації. Іноді на межі морального та фізичного виснаження і навіть при тому, що в деяких випадках населення їх не підтримує, але саме поліцейські забезпечують у нас безпеку та правопорядок в містах, селах і в наших громадах», - сказав Микола Лукашук.

Original-28.jpg

Голова Дніпропетровської обласної ради зазначив, що наразі існує у них налагоджена повна співпраця з поліцією.

Дніпропетровська обласна рада на сьогоднішній день виділила поліції 10 мільйонів гривень. Для порівняння, у минулому році було виділено лише два мільйона гривень.

Original-25.jpg

«Ми очікуємо, що на ці кошти будуть закуплені нові автівки і наші поліцейські будуть працювати у комфортних умовах. Хочу побажати міцного здоров’я їм та їхнім родинам. Терпіння і повертатись додому цілими та неушкодженими. Зі святом», - підсумував Микола Лукашук.

Нагадаємо, 1 липня голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук нагородив медиків Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. Мечникова