У Карпівці завершують реконструкцію шкільного стадіону

Голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко розповів, що реконструкція стадіону Карпівської школи на фініші. Там облаштовують поле для мініфутболу, ігрові та гімнастичні майданчики, бігові доріжки. Локації для молодших учнів – із каруселями та гойдалками. Про це повідомили у пресс-службі Дніпровської ОДА.

У Карпівці завершують реконструкцію шкільного стадіону
«У школах регіону створюємо сучасні умови для занять фізкультурою. Все – аби якомога більше дітей долучалися до здорового способу життя. Стадіон карпівського навчального закладу перетворюємо на цілий спортивний комплекс», – зазначив Валентин Резніченко.

Стадіон Карпівської опорної школи реконструюють за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».



«Роботи на завершальному етапі. Бігові доріжки, майданчик для баскетболу і волейболу – вже із нетравматичним гумовим покриттям. Поле для мініфутболу буде зі штучною травою. Зараз монтуємо сучасне освітлення та огорожу», – розповів представник підрядної організації Віталій Науменко.

Підрядники облаштовують і три гімнастичні майданчики – із турніками та брусами. Там проходитимуть уроки фізкультури.



«На сучасних яскравих майданчиках дітям набагато цікавіше буде займатися. Їм вже кортить там розім’ятися. Постійно запитують, коли вже відкриють стадіон. А ще зможемо проводити змагання, одночасно з різних видів спорту», – поділилася вчителька фізкультури Юлія Лущенко.



Наймолодші учні матимуть два майданчики для активних розваг. Там проводитимуть час на перервах та у групах подовженого дня. Нині будівельники встановлюють каруселі й гойдалки. Буде і тіньова альтанка. \



У Карпівській опорній школі – понад 200 учнів. Це мешканці 6 сіл.