«Україна без війни»: поліцейські Синельниківського району разом з дітьми-переселенцями малювали для захисників

Інспектори ювенальної превенції спільно із поліцейськими офіцерами громади Зайцівської ТГ відвідали дітей-переселенців із Харківської та Донецької областей. Правоохоронці постійно опікуються малечею, яка дізналася, шо таке війна, аби підтримати психологічно. В ході ж сьогоднішньої зустрічі поліцейські разом із дітьми малювати для тих, хто нині на передовій боронить країну та кожного з нас. Про це йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Дніпропетровської області.

«Україна без війни»: поліцейські Синельниківського району разом з дітьми-переселенцями малювали для захисників
Зустріч відбулася у Зайцівській територіальній громаді Майського старостиного округу. Поліцейські Синельниківського районного управління поліції разом з дітьми намалювали малюки для військових, які боронять Україну від російського загарбника.
IMG_20220419_133444_584.jpg
«В цей тяжкий час психологічна підтримка малюкам дуже необхідна. Тому правоохоронці постійно опікуються дітьми, які вимушені були покинути свої домівки та зараз мешкають у Синельниківському районі. Різноманітні конкурси, ігри та тематичні зайняття проводять поліцейські для маленьких українців. Разом ми переможемо! Все буде Україна!», – йдеться у повідомленні.