«Велике будівництво», оновлення електромереж, підготовка до опалювального сезону: публічний звіт Дніпропетровської ОДА

На публічному звіті заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Максим Беспальчук розповів,що на Дніпропетровщині «з нуля» будують дві траси та оновлюють місцеві дороги. У різних куточках області реконструюють стадіони. В регіоні осучаснюють електромережі. Міста та райони завершують підготовку до опалювального сезону. Про це повідомили в Днепропетровській ОДА.

«Велике будівництво», оновлення електромереж, підготовка до опалювального сезону: публічний звіт Дніпропетровської ОДА
«В області стало більше на два сучасні об’єкти. Оновили стадіони у селищі Дніпровське Кам’янського району та у селі Придніпровське на Нікопольщині. Тепер це сучасні арени – із повнорозмірними футбольними полями та біговими доріжками», –сказав Максим Беспальчук.

Завершується реконструкція шкільних стадіонів у Карпівці, Апостоловому та Перещепиному, додав заступник голови Дніпропетровської ОДА. У розпалі також оновлення стадіонів у Новомосковську та Кривому Розі. Роботи – за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

ава (1).jpg

«На Дніпропетровщині «з нуля» будують дві траси. Одну – на Київ, іншу – в обхід Дніпра. Це одні з наймасштабніших дорожніх проєктів в області», – зазначив Максим Беспальчук.

Максим Беспальчук каже – в регіоні ремонтують і місцеві автошляхи. Зокрема, оновлюють найдовшу вулицю Павлограда – Дніпровську.

«В області проходить «Велике оновлення мереж». Реконструюють високовольтну повітряну лінію. Ділянка – від Придніпровської ТЕС до підстанції «Вузлова». Там встановлюють нові опори та замінюють дроти», – розповів заступник голови Дніпропетровської ОДА.

3.jpg

У Кривому Розі встановили 72-метровий флагшток. Навколо створили невеличкий сквер. У День Державного Прапора України на флагшток підняли величезний синьо-жовтий стяг – 12 на 18 метрів.

«Обласним коштом придбали 7 одиниць комунальної техніки. Вона – для прибирання вулиць влітку та взимку. Машини відправляться до міст Верхівцеве, Кривий Ріг, Дніпро. А ще – Червоногригорівської, Царичанської, Томаківської, Лозуватської громад», – сказав Максим Беспальчук.

Міста та райони області завершують підготовку до опалювального сезону. Комунальники перевіряють комунікації, лагодять несправні теплові та водопровідні мережі, ремонтують котельні. Вже виконали 80% запланованих робіт.