Ворожі війська знову накрили вогнем Криворізький та Нікопольський райони Дніпропетровщини: одна жінка постраждала

Ворог бив з «Градів» та «Ураганів» по житлових кварталах та підприємствах Криворізького та Нікопольського районів області. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Дніпровської міської ради.

Ворожі війська знову накрили вогнем Криворізький та Нікопольський райони Дніпропетровщини: одна жінка постраждала
За словами т. в. о. начальника відділу зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, підполковника служби цивільного захисту Сергія Ковтонюка, по Нікополю було випущено 60 снарядів з «Градів». Через обстріли у місті загорілося два приватних будинки та літня кухня. Займання рятувальники вже загасили.
o_1g9jr94m4c3k1g5kadipal1guta.jpg
«Зруйновано один будинок та три господарчі споруди. Також пошкоджено майже 50 приватних будинків, 33 господарчі споруди, 8 гаражів та 11 машин. Прилетіло і по трьох підприємствах, внаслідок чого вибито вікна, побиті будівлі та техніка, розбито понад 100 сонячних панелей та перебиті дві лінії електропередач. Без світла залишились понад 3 тис. людей. Фахівці працюють над відновленням електропостачання», — повідомив Сергій Ковтонюк.

Він також додав: «Під обстріл потрапив і Криворізький район. Агресор поцілив по Карпівській та Широківській громадах. Внаслідок обстрілу у Широківській громаді поранило жінку. Лікарі надали їй медичну допомогу. Нині вона лікується вдома. Також загорілася господарча споруда. Рятувальники вогонь загасили. Ще пошкоджено один приватний будинок».