Як повідомити Дніпропетровську філію «Газмережі» про зміну кількості зареєстрованих мешканців

Як повідомити Дніпропетровську філію «Газмережі» про зміну кількості зареєстрованих мешканців
Дніпропетровська філія «Газмережі» нагадує: у разі, якщо у помешканні змінилася кількість зареєстрованих осіб, про це необхідно обов’язково повідомити газорозподільну компанію області та відкоригувати персоніфіковані дані.     
   
Особливо зміна даних стосується тих споживачів, які не мають індивідуального газоміра і розраховуються за нормою споживання, яка залежить від кількості зареєстрованих мешканців та тих клієнтів, які розраховуються за показаннями загальнобудинкового лічильника.   
   
Якщо в газифікованій оселі змінилася кількість зареєстрованих осіб, власнику помешкання варто звернутися у найближчий Центр обслуговування клієнтів на Дніпропетровщині та написати відповідну заяву.   
   
Перед візитом споживачу необхідно підготувати такі документи:    
  • паспорт або ID-картка власника;    
  • ідентифікаційний номер;    
  • документ, що підтверджує право власності на помешкання або користування ним: Договір купівлі-продажу/дарування/оренди;   
  • документи, що підтверджують зміни (довідка про склад сім’ї, свідоцтво про смерть тощо), на підставі яких здійснюється зміна даних.   

Менеджери Дніпропетровської філії «Газмережі» допоможуть заповнити всі необхідні дані та змінити інформацію за вказаним особовим рахунком.   
   
Адреси та графік Центрів обслуговування клієнтів можна переглянути на офіційному сайті компанії у розділі «Контакти» – https://dnp.grmu.com.ua/.