З початку 2022 року Дніпропетровськгаз виконав майже 13 тис. робіт з ТО внутрішніх газових мереж

Технічне обслуговування газових мереж - це ваша впевненість у безпечному споживанні газу в побуті. За 7 місяців цього року 12,7 тис. споживачів, із них 5,9 тис. фізичних осіб та 6,8 тис. комунально-побутових об’єктів в області уклали договори з Дніпропетровськгазом на проведення технічного обслуговування газового обладнання та приладів. У ході проведення ТО фахівці виявили та ліквідували більше 7,5 тис. витоків газу.

З початку 2022 року Дніпропетровськгаз виконав майже 13 тис. робіт з ТО внутрішніх газових мереж

Вчасно виявити ймовірні витоки та попередити аварійні ситуації допоможуть фахівці АТ «Дніпропетровськгаз», які мають багаторічний досвід, дозвільні документи та сертифіковане обладнання для проведення таких робіт.  

Під час обстеження кваліфіковані спеціалісти газорозподільної компанії: 

  • проводять контроль технічного стану обладнання;
  • перевіряють систему на можливі витоки газу та усувають їх; 
  • проводять очищення, регулювання та інші дії для правильної роботи внутрішніх газових мереж та приладів. 

«Ми завжди застерігаємо споживачів не втручатися самостійно у роботу газових мереж та приладів, а також не користуватися послугами спеціалістів, у яких немає відповідних дозволів»,- зазначають у прес-службі компанії.

Для отримання консультації або укладання договору з газорозподільною компанією щодо проведення ТО звертайтеся до відділу технічного обслуговування Дніпропетровськгазу або найближчого 104.ua клієнтського простору. Нагадуємо, що у 104.ua клієнтских просторах на Дніпропетровщині можна придбати новий котел та інше сучасне газове обладнання вітчизняного та закордонного виробництва.

Дніпропетровськгаз піклується, щоб ви і надалі були у безпеці, теплі та затишку.