Забороненими касетними боєприпасами ворог поцілив у сонячну електростанцію у Мар’янському, – голова обласної ради про підсумки дня

На сімдесят сьомий день війни під ворожим обстрілом знову опинився Криворізький район Дніпропетровщини. З території Херсонської області окупанти протягом дня неодноразово били по Зеленодольській громаді. Про це у своєму Telegram-каналі написав голова обласної ради Микола Лукашук.

IMG_20220511_212823.jpg
«У селищі Велика Костромка пошкоджено будинок. Також на деяких вулицях відсутнє електропостачання через ушкодження електромереж.

Окрім цього, окупанти обстріляли забороненими касетними боєприпасами сонячну електростанцію у Мар’янському. Там пошкоджено модулі сонячних панелей.

Жертв та постраждалих немає, але є руйнування деяких об’єктів», – написав Микола Лукашук.

Він зазначив, що в інших районах Дніпропетровщини день минув тихо та спокійно. Голова облради вкотре наголосив – перемога буде за Україною:

«Сьогодні сенат Чехії визнав дії РФ в Україні геноцидом українського народу. Країни Європи не просто висловлюють свою підтримку нашій державі, а й закріплюють цю підтримку конкретними діями.

З такою кількістю союзників сумнівів щодо того, за ким буде Перемога в цій війні, не залишається жодних. Перемога і правда – за Україною», – резюмував Микола Лукашук.