«Добрі традиції об'єднують»: 12 квітня донорів Biopharma Plasma Дніпро пригостили смачною піцою від «ECO&PIZZA» (ФОТО)

12 квітня в Biopharma Plasma Дніпро пройшов вже традиційний для донорського центру плазми партнерський день підтримки донорства «ДОБРИЙ ПОНЕДІЛОК». Цього разу в плазмацентр завітав новий партнер «ECO&PIZZA» - компанія, що добре відома своїми екологічними ініціативами та пропагандою здорового способу життя. Вперше «ECO&PIZZA» пригостила донорів смачною піцою, висловлюючи їм свою підтримку та вдячність. Про це розповіла керівник центру Biopharma Plasma Дніпро Ірина Кільчинська.

«Добрі традиції об'єднують»: 12 квітня донорів Biopharma Plasma Дніпро пригостили смачною піцою від «ECO&PIZZA» (ФОТО)
«У нас сьогодні традиційний «ДОБРИЙ ПОНЕДІЛОК». В цей день ми запрошуємо соціально відповідальні компанії, які пригощають донорів своєю продукцією. Сьогодні це наші нові партнери «ECO&PIZZA». Таким чином, ми намагаємося створювати для донорів комфортні умови, тому ми запрошуємо соціально-відповідальний бізнес приєднуватись і пригощати своєю продукцією донорів до або після донації. Тим самим висловити вдячність донорам, подякувати їм за те, що вони рятують життя інших людей», - розповіла вона.

Ірина Кільчинська  нагадала, як була започаткована ідея про створення акції «ДОБРИЙ ПОНЕДІЛОК» і партнерів Biopharma Plasma Дніпро.



«Ідея започаткування традиції виникла не випадково – її ініціатором були донори плазми, власники «смачних» бізнесів – саме вони запропонували проводити івенти, на яких мали б можливість пригощати донорів своєю продукцією. Першопрохідцями були - Дмитро Собко,  власник відомої своїми соціальними ініціативами кав’ярні «Цікава кава», засновник ТМ «Наш мед», переможець міжнародних конкурсів якості продукту Євген Тимченко (доречі, він з дружиною - призери акції  «Донорство – це любов») та молодий активний та соціально відповідальний підприємець Роман Степко, що створює унікальні та чудові пряники «THE_BEST_COOKIES». Всі вони за сумісництвом є кадровими донорами Biopharma Plasma Дніпро», - розповіла вона.


Сергій Усатий, засновник компанії «ECO&PIZZA» поділився, що на пропозицію про співпрацю з Biopharma Plasma Дніпро погодився не вагаючись.




«Наша компанія з перших днів заснування підтримує різноманітні соціальні проекти. Для нас це дуже важливо, це основа нашого бізнесу. При цьому ми себе позиціонуємо, як доставка піци з користю. Щодня частину виручки ми направляємо на соціальні проекти. Це і висадка дерев, і прибирання території, і підтримка таких проектів, як «ДОБРИЙ ПОНЕДІЛОК». Це формат нашої діяльності і нічого нового для нас немає. Нещодавно мені зателефонували з плазмацентру з пропозицією підтримати донорів і взяти участь в акції «ДОБРИЙ ПОНЕДІЛОК». Пригостити донорів після донації смачною піцою. Не довго думаючи, ми п
огодилися. Це дуже важливий і дуже правильний проект», - розповів Сергій Усатий.


Засновник компанії «ECO&PIZZA»: «Твердо для себе вирішив стати донором і залучати до донорського руху родину та співробітників».


«Сьогодні мені провели екскурсію і розповіли про діяльність плазмацентру. Якщо чесно, я не очікував побачити таке у Дніпрі - приємно здивований. Здалося, ніби потрапив в дальнє зарубіжжя… Дуже круто, красиво і сучасно. Для себе вирішив, що буду донором, буду регулярно приходити і здавати плазму. І намагатимусь залучити  дружину і своїх співробітників до донорського руху. Звичайно ж будемо продовжувати плідне співробітництво з Biopharma Plasma Дніпро – попереду ще багато добрих справ, що ми можемо зробити разом», - зазначив він.



У свою чергу, один з донорів плазми Biopharma Plasma Дніпро розповів, що сьогодні в нього вже 4 донація, а на «ДОБРИЙ ПОНЕДІЛОК» потрапив вперше. І це круто.

«Про плазмацентр розповідаю друзям та по можливості намагаюсь залучати їх. У наступний раз до мене приєднається дочка», - розповів він.


Марія, донор плазми Biopharma Plasma Дніпро додала: «Про традицію проведення «ДОБРИХ ПОНЕДІЛКІВ» не знала, але це дуже приємно і не очікувано.  «Донорствор – це дуже добре діло і  цим повинна займатись кожна здорова людина, в цьому немає нічого важкого. Якщо це комусь допоможе, я буду тільки рада».



Марина, новий донор Biopharma Plasma Дніпро, поділилась своїми враженнями: «Сьогодні я на донації плазми вперше і потрапила на такий дивовижний захід – це вражає і підтримує мене в правильності рішення стати донором. «Я знаю про важливість донорства не з чужих слів – моя донечка важко хворіла… Тепер я хочу щоб частина моєї крові, а саме плазма, допомогла створити ліки для таких дітей і тому я з готовністю віддаю її благочинно на проект «Допоможи онкохворій дитині». Всі, кому небайдужі дитячі долі, закликаю – приєднуйтесь! Розповім про цей центр в себе на роботі і, впевнена, що наступного разу прийду вже не одна».





Всіх бажаючих стати донорами плазми запрошують в Biopharma Plasma Дніпро, яка знаходиться за адресою: Дніпро, пр. Б. Хмельницького, 17.


Центр працює з 08:00 до 16:00щодня, крім неділі.

Для запису і консультацій працює call-centre: (067) 155-48-28, (063) 528-63-36.

Нагадаємо, Biopharma Plasma Дніпро, входить в мережу найсучасніших сертифікованих плазмацентрів України компанії Biopharma Plasma. Центри займаються заготівлею та переробкою плазми донорів. Наразі Biopharma Plasma Дніпро є ініціатором соціальних проектів, що спрямовані об’єднувати прогресивні сили суспільства, які готові на благочинну допомогу дітям – «ДОПОМОЖИ НАРОДИТИСЯ ДИТИНІ» та «ДОПОМОЖИ ОНКОХВОРІЙ ДИТИНІ».