«ДОБРИЙ ПОНЕДІЛОК» в Biopharma Plasmа Дніпро: донорів пригостять смаколиками від «GARSON»

26 квітня в Biopharma Plasmа Дніпро пройшов вже традиційний для донорського центру плазми крові партнерский день підтримки донорства - «Добрий понеділок». Про це повідомили в прес-службі плазма центру.

«ДОБРИЙ ПОНЕДІЛОК» в Biopharma Plasmа Дніпро: донорів пригостять смаколиками від «GARSON»
«Ідея започаткування такої традиції виникла не випадково – її ініціаторами стали донори плазми, власники «смачних» бізнесів. Саме вони запропонували проводити івенти, на яких мали б можливість пригощати донорів і цим висловлювати свою подяку за небайдужість і відповідальність.

Першопроходцями були донори BiopharmaPlasmа Дніпро - власник відомої своїми соціальними ініціативами кав'ярні «Цікава кава» Дмитро Собко, засновник ТМ «Наш мед», переможець міжнародних конкурсів якості продукту - Євгеній Тимченко та молодий активний та соціально відповідальний підприємець Роман Степко, що створює унікальні та чудові пряники HE_BEST.COOKIES», - йдеться мова в повідомленні.

Цього разу в плазмацентр зустрічає донорів з новим партнером - кондитерським домом «GARSON» - компанія, яка вже відома своїми смаколиками – це поки що екзотичні для багатьох макаронси. Ми вирішили звернутися до виробника з пропозицією стати нашим партнером в підтримці донорів плазми, і дуже приємно, що виробники натуральних солодощів з «GARSON» не вагаючись  прийняли нашу  пропозицію прийняти участь в цікавому та соціально корисному заході.

Кондитери будуть пригощати донорів макаронсами та іншими кондитерськими виробами з натуральних інгредієнтів, які звичайно, будуть дуже корисними для підтримки та швидкого відновлення організму донора після донації.

Наші партнерські погляди об’єднує соціальна відповідальність та пропаганда здорового способу життя, заклик до здорового харчування, адже здорове суспільство – головна місія Biopharma.

Наш партнер швидко розвивається і це теж одна із спільних рис з Biopharma Plasmа Дніпро. Так цього року, кондитерський дім «Garson» крім макаронс з більш ніж 15 варіантів начинок і печаткою на макаронс, виробляє й Великодній асортимент:

  • Традиційні паски з м'яким шоколадом
  • Паски з ромовими цукатами
  • Сирні паски різних розмірів з цукатами і сухофруктами
  • Макаронс різних «Великодніх» форм

Натуральні інгредієнти, розробка власних рецептур, яскраві смаки десертів і подарункова упаковка – створюють солодкий і корисний продукт, який хочеться завжди мати вдома, пригощати, дарувати близьким, пробувати новинки на смак і просто насолоджуватися моментом!

ВiopharmaPlasma Дніпро запрошує до партнерства тих, кому співзвучна тема донорства, соціальної відповідальності, благочинності та здорового способу життя.

Також нагадаемо, що в Дніпрі проходять безстрокові соціальні партнерські проекти Biopharma Plasma Дніпро «Допоможи народитися дитині» та «Допоможи онкохворій дитині», які вже  об’єднали сотні небайдужих до долі дітей.

Зараз в плазмацентрі триває низка заходів, для підтримки кадрового донорства та залучення до доброї справи однодумців Акція «Супер-Бонус», яка передбачає додаткові бонуси від 300 грн. за кожну 3 та 6 донації, та від 600 - за кожну 9-ту  (розмір бонусу кратний об’єму зданої плазми). Акція діє до кінця року.

Всіх бажаючих стати донорами плазми запрошують в Biopharma Plasma Дніпро, яка знаходиться за адресою: Дніпро, пр. Б. Хмельницького, 17.

Центр працює з 08:00 до 16:00 по буднях, в суботу з 08:00 до 15:00.

Для запису і консультацій працює call-centre: (067) 155-48-28, (063) 528-63-36.

Нагадаємо, Biopharma Plasma Дніпро, входить в мережу найсучасніших сертифікованих плазмацентрів України компанії Biopharma Plasma. Центри займаються заготівлею та переробкою плазми донорів. Наразі Biopharma Plasma Дніпро є ініціатором соціальних проектів, що спрямовані об’єднувати прогресивні сили суспільства, що готові на благочинну допомогу дітям – «ДОПОМОЖИ НАРОДИТИСЯ ДИТИНІ» та «ДОПОМОЖИ ОНКОХВОРІЙ ДИТИНІ».