«ДОПОМОЖИ НАРОДИТИСЯ ДИТИНІ»: футбольний клуб «ПЕРЕМОГА» приєднались до проекту Biopharma Plasma Дніпро (ФОТО)

Нагадаємо, на початку року, 5 cічня – в плазмацентрі Biopharma Plasma Дніпро спільно з відділенням НОК в Дніпропетровській області та обласним Перинатальним центром стартував соціальний партнерський проект «ДОПОМОЖИ НАРОДИТИСЯ ДИТИНІ». Проект безстроковий і спрямований на допомогу безоплатними незамінними ліками, що виготовляються виключно з плазми донорів, передчасно народженим немовлятам, породіллям з важкими пологами та вагітним жінкам з резус-конфліктом. Саме до цього благодійного проекту сьогодні приєднався і футбольний клуб «ПЕРМОГА».

«ДОПОМОЖИ НАРОДИТИСЯ ДИТИНІ»: футбольний клуб «ПЕРЕМОГА» приєднались до проекту Biopharma Plasma Дніпро (ФОТО)
Саме сьогодні 25 футболістів стали донорами плазми в Biopharma Plasma Дніпро, тим самим допомогли новонародженим малюкам. Андрій, спортивний директор ФК «Перемога» розповів, що команда в Biopharma Plasma Дніпро не вперше, ми намагаємося це робити періодично і регулярно. Наше завдання робити свою добру справу.



«Ми сьогодні приймаємо участь у благодійній акції «ДОПОМОЖИ НАРОДИТИСЯ ДИТИНІ». Подібні акції важливі, адже діти - це наше майбутнє, тим більше в сьогоднішній ситуації в світі, зокрема, і в Україні. Сьогодні ми прийшли всією командою, 25 осіб, нікого не змушували і не примушували. Це свідомий вчинок кожного», - зазначив він.

Дмитро, головний тренер ФК «Перемога»: Футболісти приєдналися до доброї справи, щоб допомогти новонародженим малюкам.



«У подібних заходах намагаємося брати участь і по можливості допомагати. Сьогодні ми тут з благою метою і раді допомогти діткам. У таких випадках мотивація не потрібна – спортсмени самі відгукуються, якщо необхідна допомога», - розповідає Дмитро.



Ібрагім, капітан ФК «Перемога» повідомив, що сьогодні він вперше став донором і в подальшому буде приймати участь в подібних благодійних проектах.


«Нас запросили взяти участь у благодійній акції, тим самим допомогти новонародженим діткам. І ми з великим задоволенням погодилися. Особисто я в Biopharma Plasma Дніпро вперше, при цьому знаю, що деякі хлопці з команди займаються цим регулярно і з задоволенням беруть участь в подібних акціях. Хлопці також з інтересом і ентузіазмом сприйняли цю пропозицію і сьогодні ми тут всією командою, всім складом. Для допомоги нужденним - надалі, я готовий стати донором плазми. Бути донором - не страшно і не боляче. Якщо людина потребує допомоги, потрібно завжди відгукнутися», - говорить він.


В свою чергу, Владислав, футболіст ФК «Перемога» додав, що сьогодні його дебют. «Вперше став донором. Почуваюся добре і надалі по можливості буду приймати участь в подібних заходах», - додав Владислав.










 На донорів плазми чекають:
Biopharma Plasma Дніпро
м. Дніпро, пр. Богдана Хмельницького, 17
З понеділка по суботу з 8:00 до 16:00
Телефони для запису та довідок: 067 155 4828, 063 528 6336, 063 299 5659
Темы: