Фінал мистецької акції «Мама, весна, вишиванка»

У криворізькій школі мистецтв №1 нагородили учасників творчої акції «Мама, весна, вишиванка», яка відбувалася за підтримки Дніпропетровської обласної ради. Фіналісти отримали відзнаки й цінні подарунки від імені голови облради Миколи Лукашука. Про це повідомили в прес-службі Дніпропетровської обласної ради.

Фінал мистецької акції «Мама, весна, вишиванка»
В рамках мистецької ініціативи учасники мали виконати творче завдання — записати відео, тривалістю до 30 хв, вокального, хореографічного чи театрального змісту, присвяченого весні та вишиванці. Або взяти участь у фото-параді-демонстрації вишиваного одягу. Журі переглянуло фото- та відео-матеріали конкурсантів і, шляхом онлайн-голосування, обрало найкращих.

Усього участь у акції «Мама, весна, вишиванка» взяло близько 560 дітей: трохи більше 300 з них надіслали свої малюнки, а 250 — фото для параду вишиванок. Загалом це діти молодшого та середнього шкільного віку.

Під час церемонії нагородження учасники не тільки отримали цінні призи від організаторів, а й змогли долучитись до майстер-класу із петриківського розпису. Його конкурсантам влаштували майстрині із «Дивокраю».
Темы: