Газовики Дніпропетровщини провели безпековий захід для учнів Перещепинського ліцею (ФОТО)

Фахівці Дніпропетровської філії «Газмережі» щомісяця проводять виїзні зустрічі, уроки газової безпеки і майстер-класи для учнів гімназій та ліцеїв усієї області. Так, під час літніх канікул, газовики завітали у шкільний табір Перещепинського ліцею, аби провести безпековий захід та нагадати учням правила безпечного користування газовими приладами.








У процесі заняття спеціалісти газорозподільної компанії області продемонстрували дітлахам майстер-клас з одягання засобів індивідуального захисту та дали кожному спробувати одягнути протигаз самостійно. Далі – малечі показали спецавтомобіль аварійної служби 104, після чого вони могли посидіти в машині, передати інформацію через гучномовець та зробити фото на згадку всередині авто.






«Інтерактивні заходи з газової безпеки є невід'ємною частиною нашої роботи. Ми впевнені, що навички, отримані на наших івентах, можуть допомогти зберегти життя та здоров'я не тільки учням, але й їхнім рідним», – зауважив Сергій Волокітін, сертифікований тренер Дніпропетровської філії «Газмережі».








Газорозподільна компанія регіону сприяє підвищенню рівня обізнаності дітей про безпеку та формуванню навичок правильних дій в екстрених ситуаціях.