Готують з любов’ю та за традиційним рецептом: на Дніпропетровщині паски печуть цілодобово (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Дніпропетровщина готується до Великодня. На одному з хлібокомбінатів області паски печуть 24/7. Про це повідомили у прес-службі Дніпро ОВА. Працівники кажуть – готують святкову випічку з любов’ю. Як влаштоване виробництво – далі у фоторепортажі.
«Щороку наше підприємство виробляє багато різноманітних пасок. Цей рік – не виключення. Завдяки згуртованості та плідній праці співробітників усе йде за планом», – сказала комерційна директорка хлібокомбінату Ірина Хацевська
До великодніх свят підприємство ретельно готувалося
Підібрали сировину та запросили на виробництво священика
Той освятив хлібокомбінат, продукти, обладнання. Благословив працівників на гарну роботу
«Наш хлібокомбінат не змінює традицій протягом усього існування. Паски робимо за традиційною рецептурою. Тільки з якісних продуктів та без шкідливих домішок. Великодню продукцію готуємо безперервно. У середньому на добу виходить майже 15 тис пасок», – розповіла головний технолог хлібокомбінату Марія Креванич
Процес виробництва – напівавтоматизований
Тісто замішують спеціальні «машини»
Далі дбайливі руки з любов’ю ліплять паски
Потім продукція відправляється на випікання
Фінальний етап – оздоблення
Цьогоріч на підприємстві планують виготовити 160 тис пасок
Частину передадуть українським захисникам
Решту доставлять до фірмових крамниць та торгівельних мереж Дніпропетровської, Запорізької, Кіровоградської областей.