На Дніпропетровщині відкрився 18-й 104.ua клієнтський простір для споживачів газу

У Покрові Нікопольського району відкрили центр обслуговування споживачів газу – 104.ua клієнтський простір. Це вже вісімнадцятий 104.ua клієнтський простір у Дніпропетровській області з комфортними умовами для обслуговування споживачів блакитного палива. Про це повідомили у прес-службі компанії.



Фахівці 104.ua клієнтського простору надаватимуть фахові консультації споживачам щодо розрахунків, реєстрації в онлайн-сервісах, приєднання до системи газопостачання, розробки проектної та технічної документації, реконструкції систем газопостачання, технічного обслуговування будинкових газових мереж та приладів та допоможуть обрати нове газове обладнання, смарт-модеми, сигналізатори газу відомих європейських та українських виробників.

При замовленні послуг, за кожним клієнтом закріплюється персональний менеджер, який супроводжуватиме процес придбання товарів або етапи виконання замовлених робіт.


"На Дніпропетровщині розширюється мережа точок контакту для зручного замовлення необхідних послуг та вирішення питань користувачами природного газу. У новому 104.ua клієнтському просторі в м. Покров нині мають змогу вирішувати всі газові питання швидко та зручно не лише 22 тис. клієнтів АТ "Дніпропетровськгаз" даного населеного пункту, а й усі мешканці Дніпропетровської області», - говорить начальник Дніпропетровського управління клієнтського сервісу Ірина Манько. 



У Дніпропетровській області загалом працює вже 18 «104.ua Клієнтських просторів» в таких населених пунктах як: Дніпро, Кривий Ріг, Кам’янське, Нікополь, Павлоград, Новомосковськ, П’ятихатки, Жовті Води, Апостолове, Синельникове, Солоне, Магдалинівка, Царичанка та Покров. Новий Клієнтський простір в м. Покров Нікопольского району працюватиме з понеділка по п’ятницю, з 8.00 до 17.00 год. за адресою: вул. Центральна, 10А.

Довідка: Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектора, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізації галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайнято 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів і більше 8 млн споживачів газу.