На Дніпропетровщині за об'єкт приватизації змагались 19 учасників

Одразу 19 учасників змагалися за базу відпочинку «Проєкт» на онлайн-аукціоні з приватизації. Рекреаційна зона – у селі Кудашівка. Переможцю залишається укласти договір купівлі-продажу та оплатити покупку. Про це повідомили у Дніпропетровській облдержадміністрації.

На Дніпропетровщині за об'єкт приватизації змагались 19 учасників
«На Дніпропетровщині триває приватизація державних активів. Нових власників вже мають 12 об’єктів. Їх продаж приніс до бюджету більш ніж 24 млн грн. Нині оголошені торги ще по 13 лотам», – зазначила начальниця регіонального відділення Фонду держмайна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях Ганна Миргородська.

База відпочинку «Проєкт» розташована у мальовничому селі на березі річки Інгулець. Всього у 25 км від Кривого Рогу. На території комплексу власний пірс, волейбольний майданчик, 7 будиночків для відпочинку, будівля охорони, господарські споруди, бесідки, літній душ.

Стартова ціна зросла з майже 169 тис грн до понад 920 тис грн.

За умовами продажу новий власник повинен зберегти профіль придбаної бази. Розвивати її туристичний потенціал у наступні 5 років.

Загалом у регіоні планують приватизувати понад 100 державних об’єктів. Серед них, зокрема, державні пакети акцій, підприємства, нежитлові приміщення, недобудови.

Аукціони проходять через систему ProZorro.Продажі. Вони публічні та відкриті. Учасники – переважно представники малого бізнесу.

Зі списком об’єктів можна ознайомитися за посиланням.