Нехай з футболки фестивалю «Імпреза над Дніпром» почнеться ваше яскраве літо 2021, - директор Ольга Обласова - Миколі Лукашуку (ФОТОРЕПОТАЖ)

З 28 по 31 травня 2021 року в Дніпрі відбувся перший Всеукраїнський відкритий фестиваль театрального мистецтва аматорських дитячих і молодіжних колективів «Імпреза над Дніпром», присвячений 30-й річниці Незалежності України та Міжнародному дню захисту дітей. Фестиваль проводився на трьох локаціях. Про це журналісту стало відомо на закритті дитячого театрального фестивалю.

Нехай з футболки фестивалю «Імпреза над Дніпром» почнеться ваше яскраве літо 2021, - директор Ольга Обласова - Миколі Лукашуку (ФОТОРЕПОТАЖ)


 «Я перший раз на професійній сцені, вітаю учасників та глядачів фестивалю « Імпреза над Дніпром », окремо вітаю дітей з прийдешніми канікулами. У мене дочка з ранку сказала, що в школу не йде і дуже цим задоволена. Ми всі сумували за такими заходами під час пандемії. Ми раді вітати всіх гостей фестивалю. Під час фестивалю було 13 вистав, в яких взяли участь більше чотирьохсот дітей. Всім учасникам хочу побажати дружби, здоров'я і знайти тут свою зірку, яка буде вести вас все життя. Хочу привітати юного актора, який виконав роль «фарфорового кролика» Михайла Ічко (ред. Народна театральна студія «Чудеса у ришиті», м. Харків)», - зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук вручивши спеціальний приз юному артисту.











Актор Михайло Ічко, подякував усім присутнім у залі, а також організаторів фестивалю: «Дякую, що мав можливість отримати новий досвід».





Директор фестивалю театрального мистецтва «Імпреза над Дніпром», голова правління ГО «Яскрава країна» Ольга Обласова подякувала Миколи Лукашука за підтримку: «Дозвольте прийняти вас в нашу дружною фестивальну сім'ю. Нехай ваше яскраве літо 2021 почнеться з нашої фірмової футболки", - зазначила організатор Ольга Обласова і вручила голові Дніпропетровської обласної ради грамоту і футболку фестивалю.





Темы: