Під час піку пандемії Covid-19 Микола Лукашук «тримав руку на пульсі» і був інформований про стан кожного важкого хворого, - Сергій Риженко

1 липня голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук нагородив медиків Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. Мечникова. Про це стало відомо на місці події.

Під час піку пандемії Covid-19 Микола Лукашук «тримав руку на пульсі» і був інформований про стан кожного важкого хворого, - Сергій Риженко
Ірина Китова, Володимир Кунік і Михайло Медведєв отримали звання «Заслужений лікар України». Син Павло отримав орден за заслуги III ступеня (посмертно) за батька Бориса Павленко. Головний лікар ДОКЛ. ім. Мечникова Сергій Риженко привітав колег з минулим святом і заслуженими тяжкою працею нагородами. 
ріженко.jpg

«Добрий день, дорогі друзі, хотів би ще раз привітати Вас з великим Днем медичного працівника. Ми дуже раді вітати наших колег, які самовіддано працювали на благо жителів Дніпропетровської області. Тут присутні професори і доктори, і директор Дніпропетровського обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф Радій Шевченко. Нами разом були доставлені понад 2000 важких хворих з ковід- пневмоніями, 70 з яких матусі, які благополучно народили своїх дітей. Нам дуже приємно отримувати привітання від Голови Дніпропетровської обласної ради Миколи Лукашука. Микола Васильович «тримав руку на пульсі» і був інформований про стан кожного важкого хворого, він володів ситуацією по лікарні Мечникова. Разом ми зробили багато для того, щоб зберегти здоров'я людей в період пандемії», - зазначив Сергій Риженко.

Читайте також: з

 1 липня почато реєстрацію на бета-тест ковідних сертифікатів у додатку «Дія»

Темы: