Туризм, дитячі заклади та швейне виробництво: «Центр підтримки бізнесу» про напрямки, які обрали для власної справи слухачі навчального курсу

Триває друга неділя навчання на курсі «Як знайти ідею та перетворити її в успішний бізнес», який організував «Центр підтримки малого та середнього бізнесу» Дніпропетровської обласної ради. Слухачі навчальної програми вже визначилися з напрямками майбутньої справи та стали до розробки бізнес-планів.

Про це «Центр підтримки бізнесу» написав на своїй сторінці у Facebook.

«Визначені курсистами ідеї розвиватимуться в таких напрямках: сільський та зелений туризм, навчально-розвиваючі дитячі заклади, монетизація громадських організацій бізнес-процесами, управління локальним туристичним кластером та креативне швейне виробництво», - йдеться у повідомленні.

Також у Центрі повідомляють, що наступний тиждень буде присвячений складанню особистого бізнес-плану та знайомству з законодавчою базою підприємництва. У програмі найближчих лекцій:
  • Як своє призначення перетворити в дохід;
  • Як створити бізнес при мінімальному вкладенні коштів;
  • Налагодження партнерських відносин зі своєю сім’єю;
  • Тестування своєї ідеї на життєдіяльність.

 Детально ознайомитись з програмою курсу можна на сайті «Центру підтримки бізнесу», або написавши листа на електронну адресу cpmsb2018@gmail.com