У Дніпрі встановлюють шість модульних котелень, придбаних державним коштом

Місто Дніпро отримало шість сучасних модульних котелень. Установки придбані державним коштом. Вони забезпечуватимуть теплом соціальні заклади і частину житлових будинків. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

У Дніпрі встановлюють шість модульних котелень, придбаних державним коштом

«Стоїмо на порозі складної зими. Ворог завдав значної шкоди енергосистемі країни. Втім, до усіх викликів ретельно готувалися. На зараз наш регіон технічно готовий до опалювального сезону. Усі мережі теплопостачання перевірені. Де було необхідно – проведені ремонти. Вже навіть здійснили пробні пуски», – зазначив заступник начальника Дніпропетровської ОВА Юрій Яндульський.

Він додав, що увага приділяється децентралізації критичної інфраструктури. Коли акцент не на великих об’єктах, а на забезпеченні громад великою кількістю локальних. Зокрема, монтаж когенераційних установок, промислових генераторів, модульних котелень.

Половина наданих Дніпру котелень, потужністю понад 1 МВт, ще дві – на більш ніж 1,5 МВт і одна – 2,2 МВт. Наразі їх встановлюють, під’єднують до мереж опалення і оформлюють документи.