У Дніпровській філії “Газмережі” влаштували свято Першого дзвоника

Напередодні 1 вересня активісти Молодіжного об’єднання компанії в рамках проекту “Дитячі мрії” влаштували справжнє свято для майбутніх першачків та дітей мобілізованих співробітників. Захід відбувся за підтримки керівництва Дніпровської філії “Газмережі” та профспілкової організації.

У Дніпровській філії “Газмережі” влаштували свято Першого дзвоника

Для дітей своїх колег газовики підготували кілька творчих майстер-класів, а також рухливі ігри та запальну музичну програму. У розпал свята до дітлахів завітав особливий гість - великий пухнастий ведмідь, який подарував незабутні емоції дітлахам та дорослим.

Крім того, представники Молодіжного руху провели для всіх присутніх майстер-клас з виготовлення солодощів без випічки. Маленькі кухарі власноруч виготовляли цукерки та тістечка для себе, а також зробили великий торт для любих батьків.

“Не ставлячи життя на паузу, ми продовжуємо підтримувати чудові традиції нашої компанії, - розповідає очільниця Молодіжного руху Олена Агеєва. - Вже не вперше ми збираємо майбутніх першокласників перед святом Першого дзвоника для того, щоб привітати їх та зарядити позитивом в останні літні дні”.

Дякуємо нашим військовим за можливість жити, працювати та ростити дітей у вільній та незалежній Україні!