У Новопавлівській громаді відкрили «активний парк»

У Новопавлівці Синельниківського району відкрили «активний парк». Тренувальний майданчик – у центрі села. Мешканців громади привітав перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Володимир Орлов. Про це сповістили в прес-службі Дніпропетровської ОГА.

У Новопавлівській громаді відкрили «активний парк»
«Активні парки» відкривають за програмою Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна», зазначив Володимир Орлов.

«По всій Дніпропетровщині з’являються «активні парки» – майданчики для дозвілля дітей та дорослих. Вони будуть в усіх 86 громадах області. Там місцеві мешканці можуть проводити вільний час та займатися спортом», – зазначив Володимир Орлов.
9 (2).jpg
Інтерактивний тренувальний майданчик відкрили і у Новопавлівці. Він у центрі села – у мікрорайоні Чугуєво.

«Спорт стає ще доступнішим. Кожен бажаючий може прийти у будь-який час та позайматися поряд з домом», – сказав голова Новопавлівської громади Микола Гаврилов.

Для дітей та дорослих – гімнастичні бруси, перекладини, лавки для виконання динамічних вправ, «шведська стінка».

8 (1).jpg

Поряд із тренажерами – таблички з QR-кодами. Можна просто з телефону подивитися відеоуроки зі спортивними вправами. Серед викладачів – відомі українські спортсмени.

«Багато турніків. Можна прийти з друзями побігати, повіджиматися. Дуже подобається на тренажерах займатися», – сказала місцева мешканка Поліна Скочко.

5 (1).jpg

«Прийшла сюди з друзями. Подобається, багато цікавих тренажерів», – поділилася місцева мешканка Еля Костирко.

У Новопавлівці – понад 3,4 тис мешканців.