Учні дніпровської школи №104 вже навчаються в оновлених класах

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко розповів, що у Дніпрі модернізували 60-річну школу №104. Учні вже навчаються у світлих та яскравих кабінетах. Основні ремонтні роботи завершені. На фініші – облаштування навколишньої території та приміщень дитсадка. Про це повідомили у прес-службі Дніпропетровської ОДА.

Учні дніпровської школи №104 вже навчаються в оновлених класах
«Затишна та сучасна. Такою стала дніпровська школа №104 після завершення ремонту. Діти та вчителі дуже чекали на оновлення закладу. Навчальний рік розпочали вже в модернізованих класах», – сказав Валентин Резніченко.

Школу №104 капітально відремонтували вперше за більш ніж півстолітню історію закладу. Модернізація – частина програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

8.jpg

«1-го вересня ми зайшли до оновленої школи. Тепер вона сучасна, гарна та яскрава. Дуже подобається, що кабінети різного кольору. Дітям цікаво», – сказала вчителька англійської мови Тетяна Єрьоменко.

Підрядники оновили навчальні кабінети на обох поверхах, модернізували спортивну та обідню зали. Зробили два санвузли – окремі для хлопців та дівчат.

6.jpg

«Змінилось усе – і коридори, і кабінети. Наша класна кімната стала більш просторою та гарною. Стіни у рожевих тонах – дуже приємний колір, мені подобається. Ми очікували чогось крутого від ремонту, і це справдилося», – поділилася учениця 9 класу школи №104 Анастасія Головко.

Замінили усі внутрішні комунікації. У коридорах та на сходах уклали кахлі, у класах – лінолеум.

2.jpg

«Шикарні зміни. Коридори стали світлішими, навчальні кабінети – яскравими. Всі у захваті. І діти, і вчителі під враженням. Такої школи в нашому мікрорайоні немає точно»,– сказала директорка школи №104 Світлана Ярошенко.

Вхід до школи обладнали пандусом з підігрівом – аби взимку не намерзав лід.

9.jpg

Нині підрядники завершують наводити лад у дитсадку при школі. Та облаштовувати навколишню територію.
У школі №104 – понад 120 учнів.