В Україні формується нова жіноча еліта, рушійна сила позитивних змін, - ОПЗЖ

У Києві відбувся спільний форум «Жінки за мир», в якому взяла участь і делегація з Дніпропетровської області. Говорили про жіноче лідерство та вплив жінок на прийняття важливих рішень, про державну політику, благодійність і соціально-гуманітарний розвиток. Про це повідомляє прес-служба Дніпропетровської області партійної організації «ОППОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ».

У стратегічній сесії взяли участь понад сто жінок-лідерів з усіх куточків України. За 5 років  громадська організація «Національна платформа «Жінки за мир» об’єднала більше 150 тисяч активісток. Вони розробили більше 90 соціально значущих законопроектів. За час пандемії здійснили понад 10 гуманітарних місій в зону конфлікту, розгорнули гуманітарні штаби в усіх областях України. 

Цього року до руху «Жінки за мир» приєдналось чимало депутаток місцевих рад. Минулі вибори встановили рекорд по присутності жінок в політиці. В країні формується нова жіноча еліта країни, рушійна сила позитивних змін її розвитку. 

«Жінки готові брати на себе відповідальність, впливати на прийняття рішень і формувати новий порядок денний у політиці. Ми вже показали всій країні, як потрібно об'єднуватися і діяти. І ми продовжуємо нашу спільну роботу, щоб зробити державну політику на всіх рівнях більш якісною», - заявила народний депутат, ініціатор Національної платформи« Жінки за Мир» Наталія Королевська. 

Також жінки ініціювали Маніфест до керівництва країни щодо посилення соціального захисту дитинства і материнства в Україні, підтримки дітей і сімей з дітьми, і подолання демографічної кризи.  

Темы: