Взаємодія Дніпропетровщини та Ізраїлю налагоджена

В Дніпрі відбувся економічний форум. Участь в ньому взяв Надзвичайний і Повноважний Посол Держави Ізраїль в Україні пан Джоель Ліон, а також керівники обласної влади Дніпропетровщини, регіонального інвестиційного агентства, торгово-промислової палати, підприємств нашої області та ізраїльського бізнесу. Про це повідомили в прес-службі Дніпропетровській обласній раді.

Взаємодія Дніпропетровщини та Ізраїлю налагоджена
Під час заходу учасники форуму обговорили варіанти співробітництва в галузях освіти, культури, молоді та спорту. Також була представлена інформації про зовнішньоекономічні відносини з Ізраїлем та запропоновані основні напрямки для інвестування.

ODA_9146.jpg

«За результатами 2020 року експортні операції з Ізраїлем здійснювало 61 підприємство Дніпропетровщини, які сформували 12 % від загальноукраїнського показника. Ми побачили сьогодні, що наші партнери зацікавлені в розширені співпраці. Ми обговорили питання розвитку та реалізації бізнес проєктів у галузях сільського господарства, охорони здоров’я, житлово-комунального господарства, інфраструктури та IT (Smart city)», — розповіла директорка Дніпропетровського регіонального інвестиційного агентства Валентина Затишняк.

Очільниця DIA також додала, що такі ділові заходи високого рівня посилюють та розкривають потенціал двостороннього співробітництва і формують культуру партнерства на засадах взаємної довіри.
Темы: