Які функції виконує контролер газорозподільної компанії?

Клієнти Дніпровської філії «Газмережі» мають пам’ятати, що регулярна передача показань лічильника газу — це їхня відповідальність і обов’язок. Кожен, хто використовує у побуті газ, повинен щомісяця у період з 1 по 5 число включно передавати обсяги спожитого енергоресурсу до фахівців газорозподільної компанії.

Які функції виконує контролер газорозподільної компанії?

Зауважимо, що такі вимоги затверджені у Кодексі газорозподільних систем. Однак, один раз на 6 місяців до кожного споживача має прийти контролер Дніпровської філії «Газмережі», аби зафіксувати контрольні показання лічильника.

Контрольна фотофіксація показань приладів обліку дозволяє уникнути будь-яких розбіжностей при розрахунках за послуги з газопостачання. Окрім показань, контролер також фіксує стан лічильника та цілісність пломби.

Аби впевнитися, що ви впускаєте в свою оселю саме контролера Дніпровської філії «Газмережі», завжди перевіряйте службове посвідчення особи, яка до вас завітала. Усі фахівці компанії мають при собі брендоване посвідчення встановленого зразку з фотографією, зазначенням посади,  мокрою печаткою та підписом безпосереднього керівника.

Важливо! Нині закінчується серпень, отже з 1 по 5 вересня дніпряни мають передати показання своїх газових лічильників. Про усі доступні способи передачі показань можна дізнатись на офіційному сайті Дніпровської філії «Газмережі»: https://dp.grmu.com.ua.