Дніпропетровська обласна рада підготувала команді з баскетболу на візках збірної України Ігор Воїнів цікавий івент — стрибки з парашуту

22 липня на території СДЮШОР №5 ім. М. І. Говорунова, що у місті Дніпро, відбулося відкрите тренування з баскетболу на візках збірної України Ігор Воїнів (Warrior Games). На початку відкритого тренування членів команди привітав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Дніпропетровська обласна рада підготувала команді з баскетболу на візках збірної України Ігор Воїнів цікавий івент — стрибки з парашуту
«Сьогодні у нас унікальна подія. Ми бачимо з вами відкрите тренування наших ветеранів з спорту — це частина збірної України, яка буде захищати інтереси нашої держави в Америці. Спочатку хлопці захищали нашу країну на передовій, а зараз у спорті. Це перше таке змагання і збори, які відбуваються у Дніпропетровській області. Я хочу побажати нашим хлопцям успіхів і перемоги. Я впевнений, що вони привезти нагороди», - зазначив голова Дніпропетровської областної ради Микола Лукашук.

Збірна України на Іграх Воїнів (Warrior Games)— це 40 людей, а на змаганнях з баскетболу беруть участь 23. До її складу увійшли і представники Дніпропетровської області, два хлопця з Кривого Рогу і один з Дніпра.

Україна цього року вперше у вересні візьме участь у міжнародних змаганнях Ігри Воїнів, тому ветерани-члени збірної активно готуються, особливо в нових для себе видах спорту. Саме таким є баскетбол на візках — один з найдивовижніших видів спорту із програми Warrior Games. Це командний вид, який згуртовує ветеранів і дозволяє в прямому сенсі відчувати плече побратима.

Микола Лукашук додав що Дніпропетровська обласна рада підготувала особливий івент: «Ми їм також підготували після завершення зборів чудовий івент — стрибки з парашутом. Тому хочу побажати нашій збірній перемоги, вдачі. Слава Україні!».
Темы: