Донорів Biopharma Plasma Дніпро пригостили смачною кавою (ВІДЕО)

7 червня в донорському центрі Biopharma Plasma Дніпро, що на пр. Богдана Хмельницького, 17 знов пройшов традиційний «Добрий понеділок». Добрий, тому що тиждень починається з добрих справ - донорства плазми крові, з якої будуть виготовлені незамінні ліки для спасіння життів в найскладніших ситуаціях, а також добрий, тому що смачний.

Донорів Biopharma Plasma Дніпро пригостили смачною кавою   (ВІДЕО)
В цей день в плазмацентрі донорів після донації для відновлення сил та енергії кав’ярня «Цікава Кава» знов пригощала своєю надзвичайно смачною кавою. Цього разу це арабіка з Ефіопії та Руанди - аромат плазмацентром неймовірно привабливий. Про це розповіла Світлана Повстянко, терапевт Biopharma Plasma Дніпро.

А в Biopharma Plasma Дніпро є традиція дякувати донорам, починаючи тиждень з доброго понеділка. І дуже символічно, що в цей передсвятковий понеділок добрі справи - частування кавою - саме від «Цікавої Кави», засновника якої, Дмитра Собка, доречі кадрового донора плазми, можна вважати також і засновником традиції «Добрих понеділків» в плазмацентрі. Саме Дмитро восени минулого року перший запропонував пригостити, зрозуміло безкоштовно, донорів після донації унікальною кавою.

Biopharma Plasma Дніпро (ТОВ "Дніпро-Плазма") пр. Богдана Хмельницького, 17. Працює з 8:00 до 16:00 щодня, крім неділі. Запис на донацію за тел. 067 155 4828, 063 528 6336
Темы: