Микола Лукашук: Сучасна інфраструктура - це комплексний розвиток регіону, а не тільки будівництво доріг (ВІДЕО)

27 травня в Дніпрі відбулася перша міжнародна конференція «UkraineInvest Talks: Dnipro». Основна мета - популяризація інвестиційного середовища в регіонах України. Важливою передумовою розвитку країни є посилення регіонів як ключових драйверів економіки. Україні вдалося утримати позиції, однак для стабілізації ситуації та сприяння подальшому залученню інвестицій в економіку на рівні Уряду та Верховної Ради України прийнято ряд ініціатив, спрямованих на поліпшення інвестиційної привабливості країни. Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль і при цьому зазначив, що Дніпропетровщині - область номер один в Україні за кількістю іноземних інвестицій.

Микола Лукашук:  Сучасна інфраструктура - це комплексний розвиток регіону, а не тільки будівництво доріг (ВІДЕО)
Сучасний регіон - сучасна інфраструктура: вважає голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук. За його словами, це не тільки будівництво доріг, але і аеропортів, спортивних стадіонів і підприємств.


Крім цього, під час виступу на міжнародній конференції «UkraineInvest Talks: Dnipro» голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук розповів, чому регіон є привабливим для інвесторів.

Нагадаємо, що в 2021 році обласний бюджет Дніпропетровщини збільшено на 18 441 400.
Темы: