Разом із облрадою здійснюємо дитячі мрії, - Директор фестивалю театрального мистецтва «Імпреза над Дніпром»

З 28 по 31 травня 2021 року в Дніпрі відбувся перший Всеукраїнський відкритий фестиваль театрального мистецтва аматорських дитячих і молодіжних колективів «Імпреза над Дніпром», присвячений 30-й річниці Незалежності України та Міжнародному дню захисту дітей. Фестиваль проводився на трьох локаціях. Про це журналісту стало відомо на закритті дитячого театрального фестивалю.

Разом із облрадою здійснюємо дитячі мрії, - Директор фестивалю театрального мистецтва «Імпреза над Дніпром»
Директор фестивалю театрального мистецтва «Імпреза над Дніпром», голова правління ГО «Яскрава країна» Ольга Обласова вдячна підтримці голови Дніпропетровської обласної ради Миколи Лукашука:



«Я щаслива, що завдяки підтримці Дніпропетровської обласної ради та налагодження співпраці, нам вдалося здійснити дитячі мрії. Ми запросили аматорські колективи і дали можливість їм виступити на великій професійній сцені нашого міста. Це був скажений драйв, енергетика, обмін досвідом. Багато що ще потрібно переосмислити, найголовніше, що ми побачили наскільки талановиті у нас діти. Не дивлячись на складний карантиний час, діти були обмежені в можливості репетирувати, на фестивалі було багато прем'єр. За цей час люди акторського ремесла вже почали втрачати віру в своє призначення. Однак після того, як діти змогли виступити на велику публіку, почути відгуки одноліток, журі, їхні очі загорілися», - зазначила Ольга Обласова.
Темы: