Співробітники МОНОБАНКУ долучились до благодійних соціальних проектів Biopharma Plasma Дніпро (ФОТО)

Biopharma Plasma Дніпро, що входить в мережу найсучасніших сертифікованих плазмацентрів України компанії Biopharma Plasma, займається заготівлею та переробкою плазми донорів, є ініціатором багатьох соціальних проектів, що об’єднують небайдужих людей, готових долучитися до добрих та корисних справ донорських справ.

Співробітники МОНОБАНКУ долучились до благодійних соціальних проектів Biopharma Plasma Дніпро (ФОТО)
Сьогодні, 26 липня, донорська команда Дніпра поповнилась майже 40 новими донорами - співробітниками МОНОБАНКУ, банку, який стрімко розвивається не тільки як банківська структура, а й як соціально відповідальний бізнес. Про це розповіла лікар – трансфузіолог Biopharma Plasma Дніпро Вікторія Акімова.

IMG_9186.JPG

За її словами, нещодавно цей банк став партнером Biopharma Plasma Дніпро - тепер всі донори можуть отримувати свої компенсації на картку МОНОБАНКУ із зарахуванням іх в лічені хвилини - це в наш час дуже зручно. Таким чином в донорів з’явились ще більш широкі можливості - обирати готівку чи отримувати компенсацію на картку.

IMG_9187.JPG

Представник банку Владислав розповів, що сьогоднішня донація плазми - цілком благочинна: «Співробітники банку, що виявили готовність стати донорами вирішили здавати плазму крові зразу на 2 соціальних проекти «ДОПОМОЖИ ОНКОХВОРІЙ ДИТИНІ!» та «ДОПОМОЖИ НАРОДИТИСЯ ДИТИНІ!». Кожен з донорів обере - що відгукується в його серці... адже допомога на кожен з цих проектів стане путівкою в життя для дитини, що без препаратів з донорської плазми не мала б шансу вижити», - розповів він.

Він додав, що долучитись до донорського руху - це соціальна відповідальність кожної людини.

Вікторія Акімова впевнена, що небайдужість, яку проявили сьогодні співробітники МОНОБАНКУ на іх першому дні донора, стане каталізатором початку донорського руху не тільки в МОНОМАНКУ, а й керівництвом до дії та прикладом для інших банківських структур і великих бізнесів.
5.jpg

Також лікар-трансфузіолог нагадала, що плазмацентр Biopharma Plasma Дніпро завжди радо зустрічає донорів приємною сучасною атмосферою, комфортними умовами, приязним ставленням до кожного. В центрі постійно діють програми лояльності для матеріальної підтримки донорів та залучення нових донорських сил - бонусна програма, що передбачає додаткові виплати за кожну 3, 6 (300 грн) та 9 (+600 грн) донації та Акція «Приведи друга», згідно якої донор за кожного нового донора отримує додатково 100 грн бонусів.

3.jpg

Соціальна відповідальність бізнесів - це підтвердження зростання соціальної свідомості суспільства і поширення лав донорів плазми крові в Biopharma Plasma Дніпро є тому очевидним підтвердженням.

1.jpg

А долучення до цієї благородної справи великих і впливових бізнесів дає впевненість на майбутнє відновлення престижу донорства в нашій країні та забезпечення вітчизняними препаратами, що рятують життя тисяч і тисяч українців, що їх потребують.

2.jpg

На донорів плазми чекають:
Biopharma Plasma Дніпро
м. Дніпро, пр. Богдана Хмельницького, 17
ПН-СБ – 7:30 -16:00
Телефони для запису та довідок: 067 155 4828, 063 528 6336, 063 299 5659
Темы: