У Дніпрі напередодні професійного свята відзнаки отримали поліцейські (ФОТО, ВІДЕО)

У Дніпрі відзначили 69 кращих поліцейських регіону. Напередодні професійного свята семеро з них отримали службові квартири. Решті вручили цінні подарунки, подяки та грамоти. Правоохоронців привітав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук. Про це стало відомо на місці події.

У Дніпрі напередодні професійного свята відзнаки отримали поліцейські (ФОТО, ВІДЕО)
Original-10.jpg

«Сьогодні ми святкуємо шосту річницю з Дня створення Національної поліції України. Це шість років непростих випробувань, реформ, але я вважаю, що національна поліція з честю з ними впоралася. Поліцейські – це саме ті люди, які сьогодні працюють у важких умовах 24 години на добу у стресовій ситуації. Іноді на межі морального та фізичного виснаження і навіть при тому, що в деяких випадках населення їх не підтримує, але саме поліцейські забезпечують у нас безпеку та правопорядок в містах, селах і в наших громадах», - сказав Микола Лукашук.

IMG_9401.JPG

Голова Дніпропетровської обласної ради зазначив, що наразі існує у них налагоджена повна співпраця з поліцією.

Дніпропетровська обласна рада на сьогоднішній день виділила поліції 10 мільйонів гривень. Для порівняння, у минулому році було виділено лише два мільйона гривень.

Original-11.jpg
«Ми очікуємо, що на ці кошти будуть закуплені нові автівки і наші поліцейські будуть працювати у комфортних умовах. Хочу побажати міцного здоров’я їм та їхнім родинам. Терпіння і повертатись додому цілими та неушкодженими. Зі святом», - підсумував Микола Лукашук.
Original-28.jpg

Начальник ГУНП в Дніпропетровській області Анатолій Щадило зазначив, що поліцейський – це не просто професія, це - робота за покликанням, головним критерієм оцінки якої є рівень довіри населення. Він відзначив позитивні зрушення та здобутки в роботі поліції, які сталися за останні роки.

Original-18.jpg

«Дніпропетровська область стала першою, де у 2019 році було впроваджено проект «Поліцейський офіцер громади». Продовжує втілюватися в життя система, що запобігає порушенню прав людини в ізоляторах тимчасового тримання «Custody Records». Вдячний органам обласної та місцевої влади, які сприяють нам у реалізації цих та інших проектів, - сказав він.

Original-21.jpg
Анатолій Щадило зазначив, що сьогодні в поліції Дніпропетровської області працюють понад 8 тис. поліцейських.

«Наші співробітники несуть службу з підвищеним навантаженням і виконують надважку роботу. Вдячний кожному за вашу щоденну й сумлінну працю, усім, хто гідно несе службу на благо народу» - зазначив він.

Керівник відомства привітав співробітників поліції зі святом та побажав успіхів та наснаги у роботі, добробуту та благополуччя у родинах. «Нехай кожен новий день приносить радість життя і задоволення від служби!».
Original-14.jpg

Начальник сектору взаємодії з громадами управління привинтивної діяльності Головного управління Національної поліції Дніпропетровської області, старший лейтенант поліції Дарина Пулич на службі з 2015 року.

Original-32.jpg

«Щойно була відкрита реформа Дніпропетровської області, я вступила до лав патрульної поліції і крок за кроком прийшла до роботи в управлінні привинтивної діяльності. На сьогоднішній день очолюю проект «Поліцейський офіцер громади». За шість років можливо було побудувати велику потужну реформу, але я щоденно бачу як мої підлеглі, які працюють з населенням роблять правильну і добру справу. Тому, особисто я бачу зміни. Але на превеликий жаль вони не такі швидкі як нам би хотілося. Щиро вітаю своїх колег зі святом, з шостою річницею Національної поліції України», - сказала Дарина Пулич.
IMG_9585.JPG
Наразі Дарина вже другий рік очолює проект «Поліцейський офіцер громади». На сьогоднішній день він налічує 73 поліцейських громад, які обслуговують 46 громад Дніпропетровщини.

«Цей проект – це нова реформа Національної поліції. Дніпропетровська область стала першою в Україні, яка запустила пілотний проект. Ми успішно його проваджуємо. Зовсім недавно випустився 21 випускник по цьому проекту. Цей проект цінний тим, що поліцейський забезпечує правопорядок на території своєї громади в якій він живе і працює. Він 24 години сім діб доступний для свої мешканців. При цьому він забезпечений усім необхідним для роботи. У кожного є свій транспортний засіб, поліцейська станція і ми звільнили поліцейських від непритаманних для них функцій: конвоювання, добове чергування та охорона адміністративних будівель. Зараз поліцейські повністю віддані своїй громаді. Постійно перебувають на території та забезпечують там правопорядок», - зазначила Дарина Пулич.

Original-31.jpg
  
IMG_9676.JPG

Професійне свято поліцейські відзначають 4 липня. Цього дня у 2015 році перші патрульні поліцейські прийняли присягу на Софіївській площі в Києві.
 

Темы: