У ДніпроОДА відкрили фотовиставку до Дня Соборності України

У холі Дніпропетровської облдержадміністрації відкрили фотовиставку до Дня Соборності України. В експозиції – 14 плакатів зі світлинами, копіями документів, тематичними цитатами. Переглянути її можна протягом тижня, повідомляють у прес-службі.


«Ідея соборності завжди була актуальною для українців. Маємо пам’ятати, що національна єдність – наша базова цінність», – відзначила представниця департаменту інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю ОДА Катерина Грибанова.

 

На світлинах виставки  важливі для українського державотворення люди та події, додала вона. А ще – їхні цитати, копії історичних документів та газет.


«Свято Соборності важливе для кожного з нас. Цей день символізує неділимість держави та зв’язок між усіма українцями», – сказав громадський діяч Віктор Кучинський. 

 

Завітали на фотовиставку й учні дніпровського профтеху.

 

«Єдність і свобода робить нас гідними нащадками батьків. У нас прекрасна та велика країна», – сказала відвідувачка Анастасія Кобиляцька.

 

«Вкрай важливо пам’ятати про події минулого. Кожен повинен знати історію свого народу», – відмітив гість виставки Денис Захаров.

 

Експозицію можна переглянути до 27 січня в холі Дніпропетровської ОДА за адресою: м. Дніпро, просп Поля,1.