У Петропавлівці оновлюють стадіон опорного ліцею №2

Голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко розповів, що поряд із Петропавлівським опорним ліцеєм №2 взялися облаштовувати сучасний стадіон. Працюють будівельники і важка техніка. Готують основу під заплановані спортивні майданчики. Про це повідомили у прес-службі Дніпропетроської ОДА.

«На Дніпропетровщині зводимо сучасні стадіони у селах і селищах. А ще оновлюємо дві великі арени у Кривому Розі. Крім цього, триває модернізація пришкільних спортмайданчиків. У Карпівці, Апостоловому, Перещепиному, Петропавлівці», – зазначив Валентин Резніченко.



На Петропавлівському стадіоні буде два футбольні поля – велике й мале. З’явиться волейбольно-баскетбольний майданчик, тенісний корт, легкоатлетичні доріжки, смуга перешкод. Усі спортивні зони будуть з професійним штучним покриттям.



Вздовж бігових доріжок розмістять глядацькі трибуни. Територію огородять, встановлять освітлення.



«Стильній відремонтованій школі пасуватиме сучасний стадіон. Нині якраз працюємо над його облаштуванням», – сказав виконроб Володимир Гищак.



Підрядники на етапі підготовчих робіт. Улаштовують шар дренажу. Працює будівельна техніка – самоскиди, екскаватори, бульдозери.



Реконструкцію розпочали за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».
Щиро тішиться і раз у раз поглядає як проходять роботи вчитель фізкультури ліцею №2 Руслан Глянько. Каже, в школі є гуртки ігрових видів спорту. Зможе заохотити займатися більше дітей.

  
«Легкоатлетичні доріжки дуже порадують. Нам їх завжди не вистачало. Це наша з колегою мрія. Готуватися до змагань з дітьми доводилося на центральному стадіоні нашого селища. Тепер буде своя сучасна тренувальна база», – розповів Руслан Глянько.
      
Юний футболіст Іван Омельчук каже, мріє побачити на новому спортмайданчику поле з професійним покриттям. Із задоволенням ганятиме м’яча з однокласниками.



«Хочеться, щоб стадіон був великий. Ще обов’язково, щоб там був майданчик для гри у волейбол, баскетбол, футбол», – висловив побажання десятикласник Іван Омельчук.


  
«Має вийти круто. Ми в очікуванні. Школа наша дуже спортивна. Виграємо багато змагань. Тому новий майданчик стане у нагоді», – додав учень Петропавлівського ліцею №2 Владислав Кузнєцов.



В опорному ліцеї навчаються 600 учнів. Усі – мешканці Петропавлівської громади.