4 працівника ДОКЛ ім. Мечникова отримали звання заслуженого лікаря України (ВІДЕО)

Нагороди за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної медицини, надання кваліфікованої допомоги, порятунок життів людей в умовах пандемії та високу професійну майстерність отримало чотири лікаря обласної клінічної лікарні імені Мечникова. Відзнаки вручив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук. Про це стало відомо на місці подій.

4 працівника ДОКЛ ім. Мечникова отримали звання заслуженого лікаря України (ВІДЕО)
«Вітаю Ірину Китову, Тетяну Кірєєву, Володимира Куника та Михайла Мєдвєдєва з присвоєнням високих звань. А також завідувача відділення Володимира Дубину, який до Дня медпрацівника отримав орден «За заслуги» ІІІ ступеня від Президента країни. Усі ви - досвідчені професіонали, з величезним досвідом за плечима, роками роботи і великою кількістю врятованих пацієнтів! На превеликий жаль, нині з нами нема ще одного лікарів, який сьогодні отримав відзнаку за заслуги ІІІ ступеня посмертно. Це Борис Павленко, дитячий реаніматолог і завідувач відділенням інтенсивної терапії для новонароджених лікарні Мечникова. Людина, в чиїх руках була доля сотень малюків і яка врятувала їх. Висловлюю співчуття родині Павленко. Переконаний, внесок Бориса Анатолійовича у розвиток нашої медицини не забудеться ніколи», - виступив із промовою Микола Лукашук.



Голова облради також вручив медпрацівникам Мечникова грамоти й цінні подарунки від Міністерства охорони здоров‘я України.
Темы: