Для нашої сім'ї ця нагорода батька - честь і гордість, - син Павло Павленко отримав орден за заслуги III ступеня (посмертно)

1 липня Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук нагородив медиків Обласної клінічної лікарні ім. Мечникова. Про це стало відомо на місці події.

Для нашої сім'ї ця нагорода батька - честь і гордість, - син Павло Павленко отримав орден за заслуги III ступеня (посмертно)
Ірина Китова, Володимир Кунік і Михайло Медведєв отримали звання «Заслужений лікар України». Син Павло отримав орден за заслуги III ступеня (посмертно) за батька, завідувача відділенням реанімації новонароджених ОКБ ім. Мечникова, Бориса Павленко.

Читайте також: «Під час піку пандемії Covid-19 Микола Лукашук «тримав руку на пульсі» і був інформований про стан кожного важкого хворого», - Сергій Риженко

683289e2-ab5c-4d89-b6fc-be03f450e672.jpg

 «Мій батько врятував безліч життів у великій кількості сімей. Багато дітей, яких він врятував, виросли і стали близькими для нашої сім'ї - ми дружимо і спілкуємося. Для нашої сім'ї ця нагорода батька - честь і гордість. Найбільше я б хотів, щоб батько отримав її особисто. І щоб всі лікарі, удостоєні таких нагород, мали можливість отримати їх особисто», - розповів Павло Павленко.

Читайте також: «Мечникова, не побоюся цього слова, - лікарня номер один в Україні, лікарі установи внесли великий вклад в боротьбі з пандемією», - Микола Лукашук

Син реаніматолога новонароджених розповів, що держава повинна пам'ятати і шанувати свій лікарів героїв.


Темы: